The Latest News in the April 2008 Issue of Kovels on Antiques and Collectibles Newsletter



Bladeren zijn popping van bare branches.Werf & garage verkoop borden zijn kiemen tot overal en de antiquiteiten en collectibles toont zich klaar voor de eerste menigte van het nieuwe seizoen. Bent u klaar voor sommige ernstige verzamelen? Nou, zult u als u uw exemplaar van de April 2008 editie van de Kovels op antiquiteiten en Collectibles nieuwsbrief hebben. Niets anders brengt de verzamelaar up to date op de laatste prijzen, trends en nieuws. De 12-pagina, kleur-geïllustreerde nieuwsbrief is beschikbaar aan abonnees in print en online vanaf de Kovels-website op http://www.kovels.com. Hier zijn de aanbevolen verhalen van deze maand:

Hoofd-jacht primitieve kan klinken, maar het is veel populair vandaag. Een vastberaden head hunter betaald 127 dollar voor een Napcoware dame hoofd vaas op een veiling van Iowa. Om te zien deze hoofd vaas en vele anderen, zorg ervoor dat u uw exemplaar van April 2008 de kwestie.

Verzamelaars graven Disney speelgoed. Een Mickey en Minnie "Atlantic City" tin gelithografeerde zand emmer schepten in een bod van $1,094 op een veiling van Pennsylvania. Graven in het aprilnummer meer tin litho die Disney speelgoed en collectibles.

Verzamelaars van Wedgwood kreeg fired up over een c.1930 Millicent Taplin riet vaas, die voor $474 op een veiling van Boston verkocht. We glazuur meer dan de oppervlakte over post-1930 Wedgwood in dezen.
Op zoek naar een uitgemaakte zaak voor het verzamelen van antieke boekenkasten? Een c.1900 advocaten boekenkast maakte een grote opslagruimte een eeuw geleden, en het maakt een groot een vandaag, ook. Het verkocht voor $1,495 op een veiling van Cincinnati. Volg de procedure in het April-nummer, waar u kunt meer informatie over antieke boekenkasten en bestand kasten.

Snow Baby's kunnen worden klein, maar hun prijzen waren big op een recente Theriault veiling in Newport Beach, Californië. Bijna twee dozijn Snow Baby beeldjes, allemaal gemaakt in Duitsland van ongeveer 1910 tot 1915 werden aangeboden. Zorg ervoor dat u een kopie van dit probleem om te zien de heetste Snow Baby's.

De April-editie van de Kovels nieuwsbrief bevat ook regelmatige maandelijkse eigenschappen, zoals de nieuwsflits, Collector's galerie en koper Price Guide. Abonnementen voor de gedrukte editie of de online editie kunnen worden gekocht van hun website op http://www.kovels.com.

Erkende media ook geïnteresseerd in de bespreking van de inhoud van deze release of alle onderwerpen die verband houden met antiek en collectibles worden aangemoedigd om contact op met de Kovels op LLillis@kovels.com om te plannen een interview.

Ralph en Terry Kovel zijn de opstellers van meer dan 95 boeken over het verzamelen en antiek, met inbegrip van de best verkochte jaarlijkse price guide 'Kovels antiquiteiten en Collectibles Price List.' Begroet door Parade magazine als "de hertog en hertogin van de wereld van antiek", de Kovels publiceren van een maandelijkse nieuwsbrief, Kovels op antiquiteiten en Collectibles, en schrijf een gesyndiceerde wekelijkse krant column gedistribueerd naar meer dan 150 kranten.


View the original article here